Koření do jablek

3. listopadu 2012 v 21:59 | Cirrat |  U Mlsný huby
Po dlouhém experimentování jsem konečně ustálila složení směsi, kterou kořením štrůdl, žemlovku a další věci z jablek (hodí se ale i ke hruškám). Poměry nechť si každý upraví sám:

skořice + hřebíček + anýz + nové koření + citronová kůra + zázvor + kardamom

Ve "zkráceném režimu" používám trio:

skořice + hřebíček + nové koření


Howgh.
 


Komentáře

1 mengano mengano | E-mail | Web | 4. listopadu 2012 v 8:16

Překvapilo mě to nové koření.
Teď mi došlo, že semlbábu jsem už nedělala kolik let:)

2 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 4. listopadu 2012 v 17:30

SHANC ZK!
O.K.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama