Komentáře

1 Martin Martin | E-mail | Web | 25. prosince 2012 v 9:07

Tak já nevařím, tudíž neznám obtížnost, ale máš můj obdiv, jak to tak pozoruji :) Každopádně, přesně jak říkáš, podávat všechno čerstvé je nejlepší :) A teda udělala si mi chutě :)

2 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | E-mail | Web | 25. prosince 2012 v 10:26

Muže už máš, ale...za ženu bys mě nechtěla?:)

Hezké svátky, Cirrat!

3 all-is-magic all-is-magic | E-mail | Web | 25. prosince 2012 v 10:37

Máš můj obdiv, tohle bych vážně nedokázala... Ale možná s pomocí zkušené kuchařky (babičky), bych to mohla dát :))
[2]: :D

4 mengano mengano | E-mail | Web | 31. prosince 2012 v 0:48

Dobrá svíčková je velké umění. Vidím, že ho ovládáš:)

Komentáře jsou uzavřeny.